keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Cocktail Hour?

Suomessa ei (ainakaan vielä) yleisesti tunneta USAssa osaksi häitä muodostunutta "cocktail hour" -hetkeä ennen varsinaisen hääjuhlan alkua? Meidän häissämme tullaan näkemään jenkkivaikutteita muutenkin, koska olen aikoinaan USAssa asunut, joten tuntuu luonnolliselta pitää jonkinmuotoinen cocktail hour juhlaväen odotellessa meidän saapumista juhlapaikalle. Hääkuvien ottamisessa tulee menemään hetki, jos toinenkin ;)


Meidät kuvataan Piispanrannankartanon rannassa, jonka aikana hääväki saa maistella pientä suolaista ja cocktaileja kartanon omenapuutarhassa. Emme ole vielä päättäneet mitä on tarjolla tarkemmin, mutta jotakin pikkusuolaista palaa ruokahalun herättämiseksi. Jonkinlaiset kylmäsavulohisherkut ja kirsikkatomaatti-balsamico-basilika-mozzarellapallerotikut on nyt tällä hetkellä mielessä. Nams. Drinkkilistalla tulee olemaan mm. meidän nimikkodrinkki - sitä vielä suunnitellaan ;)

Onko teidän häissä jotakin ohjelmaa vieraille kirkkotoimituksen ja varsinaisen juhlan välissä? Vai hoidatteko hääkuvauksen pois alta jossain muussa vaiheessa päivää tai jopa jonain muuna päivänä?

1 kommentti:

  1. Arvostaisin itse vieraana naposteltavien ja drinksujen tarjoamista odottelun lomassa, mutta me kun ei vielä oikeen tiedetä, että missä vaiheessa valokuvaaminen tapahtuu, niin en ole sen takia asiaa vielä kovin paljoa pohtinu. Tällä hetkellä toiveissa ois kuvien ottaminen sillä aikaa kun vieraat ruokailevat. Jos kuvat kuitenkin otettaiskin heti vihkimisen jälkeen, ois vieraille ohjelmassa ainakin photo boothin, hääbingon ja vieraskirjan esittely ja jokin esittelyleikki kenties.

    VastaaPoista