maanantai 19. toukokuuta 2014

Hääteemaiset tv-ohjelmat

Neljät Häät Amerikassa, Kaksi Julkkista Ja Yhdet Häät, Bridezillas, Kuninkaalliset Häät, Satuhäät, Häät Sulhasen Tapaan, Say Yes To The Dress... Näitä riittää. Mikä on sinun suosikkisi tai inhokkisi?

Omia häitä odotellessa on kiva katsella hääteemaisia ohjelmia - varsinkin tällaisina sadepäivinä - ja keräillä niistä mahtavia ideoita ja huomioida myös niitä asioita, joita ei omissa häissään toivo tulevan vastaan. Joskus hyvä idea ei olekaan niin toteutuskelpoinen, kuin mitä aluksi luulisi. Omat suosikkini hääohjelmista ovat Neljät Häät Amerikassa ja Say Yes To The Dress. En ymmärrä, miten esim. Neljät Häät ohjelmassa morsiamet haukkuvat toisiaan ja löytävät nipotettavaa niin ruoasta, puvusta, vieraista kuin papin sanoista :D Varmasti osa tv-formaattia tuo leukojen louskutus, mutta rajansa kaikella. Onneksi joukosta löytyy muutamia jaksoja, joissa on hienoja häitä ja hyvä fiilis ;)


Jos et ole ehtinyt tv:stä tutusta nääihin ohjelmiin, niin onneksi niitä voi katsella ruutu.fi'stä ja yle areenasta. 

1 kommentti:

  1. Mä oon ihan hulluna näihin hääaiheisiin ohjelmiin! Mutta se lienee aika yleistä morsianten keskuudessa ;) Aika vasta kirjoittelinki blogiini, että mun suosikeiksi on noussu Neljät häät Amerikassa ja Häät sulhasen tapaan -ohjelman brittiversio. Ja kotimaisista Satuhäät on ykkönen :) Kohta alkaa olla digiboksi hääohjelmista tyhjennetty :( Mitähän sitä seuraavaksi alkaa seuraamaan? :O

    VastaaPoista