perjantai 17. lokakuuta 2014

Historian havinaa

Käytiin läpi tänään isäni kanssa vanhempieni varastoa ja sieltä löytyi todellinen aarre: isoisoisoäitini matkalaukku 1920-luvulta. Laukku kotiutui meille ja pääsi esille olohuoneeseen. Varmasti tulee olemaan koristamassa myös hääpäiväämme tämä kaunis pala perheeni historiaa, eikö ole söpö? 


Inspiraatiota matkalaukun käyttöön hääpäivän koristelussa

3 kommenttia:

  1. Mikä löytö! Juuri tuollaisia aarteita ihmiset etsivät kirppiksiltä ja vanhan tavaran liikkeistä, mutta tämä on kyllä aivan erityisen ihana perhehistorian vuoksi. Itse tykkään kaikesta vanhasta ja mitä suurempi tunnearvo vanhalla tavaralla on, sen parempi. Todella hienoa, että se pääsee mukaan teidän häihin. :)

    VastaaPoista
  2. Ihana löytö ja täydellisen siitä tekee tuo tunnearvo! Nyt se saa vielä lisämerkitystä kun pääsee toimittamaan tärkeää virkaa häihinne :)

    VastaaPoista
  3. Tosi ihana! :) Ja tosiaan ihan mahtavaa että kauniin ulkonäkönsä lisäksi löytyy myös tunnearvoa tuosta laukusta. Nuo "korttilaukut" ovat mielestäni tosi ihania, meille tulee vamaankin samanmoinen pappani vanhasta matkalaukusta, joka tällä hetkellä toimittaa koiranpedin virkaa olkkarissa. :D

    VastaaPoista