torstai 31. heinäkuuta 2014

Hääpaikkapalaveri vol.2

Sateista torstaita kaikille! ☔️ Kadut lainehtii ja ukkonen jyrisee, mahtava sauma päivittää blogia siis. Tänään aamusta oli hääpaikkapalaveri ja kokeiltiin pöytäjärjestys. 12 x 6hlön pöytää eli 72hlöä lopullinen henkilömäärä, joka tilaan saadaan mahdutettua. Näin jää tilaa täydellisesti tanssahteluun ja ohjelmanumeroille! Oli hyvä, että satuimme paikalle sateisena päivänä, sillä näin näimme nyt myös tilan valaistuksen - elokuussa pimeä alkaa hiipiä siinä yhdeksän maissa vaikka olisi aurinkoistakin ja juhlia on tarkoitus jatkaa yhteen asti tässä juhlatilassa, jonka jälkeen siirrymme rantasaunalle pienemmällä porukalla.

Yksi pöytä (keskimmäinen) tulee olemaan pidempi, niinkuin alemmasta kuvasta näkyy, mistä tulee sukulaisten pöytä. Meidän äidit pöydän päässä aitiopaikalla ❤️ 

Pöytä jolla laukkuni näkyy on meidän - eli morsiusparin - pöytä. Sivulla vasemmalla oven vieressä kaasojen ja bestmanien pöytä. Tuolit vaihdetaan noista kaameista puu-siniharmaista mustiin nahkaisiin ja pöydille tulee valkoiset pöytäliinat. Koska tila on itsessään niin kaunis ja arvokas, koristelu tulee olemaan hyvin hillittyä. Sitäkin enemmän saamme panostaa tienvarsikyltteihin, koska reitti juhlapaikalle on varsin mutkainen :D Alin kuva ennen pöytien järjestelyä, mutta ainoa jossa valoa riitti, jotta saa hahmotettua tilan kokoa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti