sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Satumainen kartano


Pari muuttujaa? Nyt tuli. Vaikka oltiin jo mietitty Ilmaristen Matkailutilaa vakavasti, käynti Piispanrannan Kartanolla muutti kaiken.

Ihana aurinkoinen naistenpäivänaamu alkoi lauantaina ensimmäisellä pukusovituksella kaasojeni kanssa Marinette -hääpukuliikkeessä. Valkoisen tylli- ja satiinimeren keskellä sukellellessani sisään toinen toistaan upeampiin pukuihin tajusin, miten vaikeaa Sen Oikean puvun löytymisestä tulisi. Vähintään yhtä vaikeaa, kuin tämän oikean sulhasenkin :D Puvuista enemmän seuraavassa postauksessa, peek-a-boo -kuvineen ;)

Sovituksen jälkeen sulhanen liittyi seuraan ja matka jatkui 1767 rakennetulle Piispanrannan Kartanolle Kaarinaan. Kartano kylpi kevätauringossa ja vuodenajan karuudesta huolimatta siitä näki heti, miten kauniilta se - ja sitä ympäröivä luonto ja omenatarha - näyttäisivät kesällä täydessä loistossaan. Paikan kiehtova historiallinen arvo on yksi syy valinallemme. Uskotaan, että Piispanrannassa on sijainnut koko Suomen ensimmäinen venesatama 1300-luvulla.

Mitä enemmän katselimme kartanoa, sen valtavaa pihaa, rantasaunaa ja majoituspaikkoja - sitä vakuuttuneemmiksi tulimme koko porukka siitä, että tämä se on. Löysimme sen meidän häille täydellisen venuen! 
3 kommenttia:

  1. Hei,
    Googlettelin erinäisiä häihin liittyviä juttuja yövuoron lomassa ja törmäsin sinun ihastuttavaan blogiisi! Tämä on varsin hauska sattuma, sillä Piispanranta on myös meidän hääpaikkamme kesäkuussa 2015! :) Se on aivan ihana paikka! Tulen varmasti seuraamaan blogiasi! :)
    - V

    VastaaPoista