maanantai 17. maaliskuuta 2014

Ensimmäinen sovitus

Ensimmäinen pukusovitus oli Naistenpäivänä 8.3.2014 ja sieltä muutama ihana unelma löytyikin Maariankadun Marinettesta. Mukana olivat tietysti kaikki kolme kaasoani ja sattuipa yksi ihana helsinkiläinenkin ystävä kaupunkiin sovituspäivänä 

Mieleen jäi erityisesti 2 pukua - päällä oleva A-malli ja takana henkarissa roikkuva merenneitomalli. Olin tietyllä tavalla ihastunut sovittaessani merenneitomallia, mutta tässä A-mallissa tosin on upeita yksityiskohtia kuten tuo takaosan kerrostus. Vielä ei tullut sitä "this is it" -fiilistä, joten jatkamme hääpukuliikkeiden kiertelyä kaikessa rauhassa - onneksi aikaa on ;)


Kuinka monta kertaa itse kävit hääpukuja sovittamassa ennen sen oikean löytymistä? Mitkä ovat oman unelmiesi hääpuvun kriteerit?

4 kommenttia:

 1. Onpa kaunis puku!
  Itse löysin oman pukuni ensimmäisellä sovituskerralla, ja täytyy sanoa että kyseinen yksilö on kyllä täysin erilainen kuin mitä olin ennakkoon unelmoinut...!

  VastaaPoista
 2. Voi sitä kriteerien määrää hääpukua kohtaan. Postasin siitä aiemmin, mutta olkaimeton, laahukseton, a-linjainen, yksinkertainen, ylä ja alaosan erottuminen toisistaan selkeästi, ei silkkiä ehkä sifonkia/taftia/tylliä, suora rintalinjan yläreuna, nyöritys ja illaksi toinen puku kenties 50/20-luku henkinen hihallinen jne.. Eli pari pientä toivetta olisi.. :D

  VastaaPoista
 3. Olisipa oikein kaunis tuo puku! Selkä näyttää kauniilta :)

  VastaaPoista
 4. Aaaa! Hääpuvut on niin ihania! En malta odottaa että pääsen itsekkin sovittelemaan :)

  VastaaPoista