torstai 22. tammikuuta 2015

Ripaus rokokoota & hauska hääkampaus-äänestys

Olen ollut rokokoon ystävä siitä asti, kun tuo kyseinen aikakausi pomppasi historiankirjasta eteeni. Kiitos historiaa rakastavan sukuni, olen saanut lapsuuteni kierrellä historiallisia rakennuksia ja tutustua menneiden aikakausien elämäntyyleihin. Historia kiinnostaa minua ja erityisesti kauneusihanteet ja muoti kautta aikojen. Kaari Utrion Bella Donna on yksi suosikkikirjoistani ja suosittelen lämpimästi lukemaan, jos aihealue kiinnostaa.
kampaus #1
Miten rokokoo tulee näkymään mustavalkoisissa häissämme? Juhlatilana toimii Christian Friedrich Schröderin 1700-luvulla suunnittelema historiallinen kartano ja sitä ympäröivä valtava omenapuutarha. Häiden teema leikittelee ajatuksella kartanon herrasta ja rouvasta, hääyökin vietetään kartanon sviitissä. Olen päätynyt siihen, että hääkampauksessani tulee näkymään ripaus rokokoota modernilla twistillä - kaunis kontrasti modernille Sophia Tollin satiiniunelmalleni. Kaulaan tulee koruksi valkoinen pitsinen tai satiininen nauha, kuten ajalle tyypillistä.

Olen keräillyt ideoita ja nyt kaipaan mielipiteitä, mikä on teidän lukijoiden mielestä hienoin rokokookampaus? Itselläni on hyvin vaaleat hiukset luonnostaan, joten hiuspuuterilla ja valkeilla saadaan näppärästi rokokoohenkeä.

kampaus #2

kampaus #3

kampaus #4

kampaus #5

kampaus #6

kampaus #7
kampaus #8

kampaus #9


7 kommenttia:

 1. Ykkönen ja kasi mun suosikit, upeita!! :)

  VastaaPoista
 2. 5 ja 9 mun lempparit. Hienoja on kyllä kaikki!

  VastaaPoista
 3. Miten näistä voi päättää suosikin?! :D Kolmonen, kasi ja ysi menevät listan kärkeen.

  VastaaPoista
 4. Kolmonen on mun suosikki! Ihanan rempseän näköinen :)

  VastaaPoista
 5. Vitonen! :) Ja kolmonen on cool! :D

  VastaaPoista
 6. Tykkäsin ekoista eniten. Jos hääbudjetti olisi rajaton, niin me mentäisiin vihille Versaillesissa 1700-luvun tyyliin :D Ihanaa, että olette keksineet moderneja tapoja tuoda kyseistä teemaa osaksi häitänne.

  VastaaPoista
 7. Wau! Tuo bannerikuva on upea! Ja hei, innostuin noista orkideoista, oletko niistä jo kirjoittanut? Meille tulee myös (tai toivottavasti) orkideoja, ja kiva olisi lukea muidenkin postauksia niistä! :)

  VastaaPoista